Set de construit Romanesque, cu piese mari

Un set de construit cu piese de dimensiuni generoase si forme diverse, inspirat din arhitectura medievala romanica


419,33 lei

10214

Cantitate:     


Set de constructie Grimm's Spiel und Holz Design cu piese mari

Construitul reprezinta o activitate indragita de copii de toate varstele, iar constructiile realizate cu piese din lemn au avantajul de a provoca copilul sa-si formeze o atentie sporita pentru realizarea echilibrului pieselor, pentru gandirea logica si spatiala.

Cele 62 de piese ale setului Romanesque au forme diverse inspirate din stilul arhitectonic medieval romanic, permitand construirea arcelor de cerc si experimentarea echilibrului specific. Prin dimensiunile generoase ale pieselor setul este potrivit atat pentru varstele mici (pentru stivuit, ordonat, primii pasi in construit) cat si pentru copii mai mari. Castele, domuri, turnuri si cetati pentru printi si printese, garaje cu stil pentru masini sau casute pentru zane si pitici, ferme cochete pentru animale...totul e posibil!

Pentru ca imaginatia sa poata fi transpusa in realitate, copilul are nevoie sa dezvolte o mana sigura si  dibace si o atentie sustinuta. Iar de aici la jocuri complexe de rol, cu personaje reale sau imaginare, nu mai este decat un pas...

Pentru un joc mai bogat se recomanda asocierea cu alte Seturi pentru construit, Vehicule din lemn sau cu Papusi, spiridusi si casutele lor.

Datorita dimensiunilor generoase si numarului mare de piese, jocul este recomandat si pentru gradinite, scoli, locuri de joaca etc.

Produsul este disponibil si in varianta cu piese de 2cm (10215 Set de construit Romanesque) sau ca Puzzle magnetic (91187 Puzzle magnetic Romanesque)

 

Dimensiuni: 62 de piese in rama de lemn. Dimensiunea unei piese: 4cm grosime, lungime 2-16cm. Lungimea ramei 44.5cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile