Romanesque - puzzle magnetic

Puzzle magnetic, 62 piese divers colorate, model Romanesque

129,17 lei

91187

Cantitate:     


Un joc versatil cu 62 de piese divers colorate, avand forme diverse ce pot fi imbinate intr-o multitudine de reprezentari.

Cele 62 de piese ale setului Romanesque au forme diverse inspirate din stilul arhitectonic medieval romanic, avand ca specific arcele de cerc. Fascinat de imbinarea de forme si culori, copilul va cauta noi si noi modalitati de a compune imagini diverse, creand tablouri unice, in forme libere.

Colegii si prietenii pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere. Acest joc este ideal pentru copii si parinti creand momente vesele pentru intreaga familie!

Cutia magnetica cu 2 tavite este usor de transportat devenind astfel o alegere fireasca pentru vacante si calatorii. Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor seturi magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie.

Produsul este disponibil si in varianta Set de construit cu piese de 2cm (Set de construit Romanesque) sau de 4 cm (10214 Set de construit Romanesque cu piese mari)

 

Dimensiuni: cutie 20cm, lungime 16cm, grosime piese 0,4cm

  • Lungime 20cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile