Oameni in miscare

Cele doua manechine de lemn danseaza, joaca fotbal, fac balet - pe scurt exprima o multitudine de miscari pe care oricine le poate explora distrandu-se copios! Acest joc este ideal pentru copii si parinti creand momente vesele pentru intreaga familie!

89,17 lei

91163

Cantitate:     


Puzzle magnetic reprezentand doi oameni in miscare, 32 piese in cutie metalica

Cutia magnetica este usor de transportat devenind astfel o alegere fireasca pentru vacantele cu masina, cu avionul sau cu trenul, pentru iesirile la restaurant sau pentru picnicuri si plimbari in natura!

Piese sale pot fi combinate cu cele ale altor seturi magnetice pentru a da nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie.

Dimensiuni: cutie 20cm, inaltimea unui manechin aprox.20cm, grosime piese 0,4cm.

IDEE DE JOC:

Pentru 2 participanti: fie parinte cu copil, fie copil cu copil – in care unul are sarcina de a poza, celalalt de a imita. Fie copilul pozeaza si parintele reproduce pe tablita cu magneti miscarea, fie schimbati rolurile: copilul creaza o postura pe tablita iar parintele incearca sa o transpuna in realitate!

Varianta mai complicata dar si mai hazlie este atunci cand cel care creaza imaginea pe tablita are si rolul de a o descrie celuilalt, cerandu-i sa o imite fara sa o vada!

Colaborarea si ascultarea cu atentie a indicatiilor celuilalt sunt ingredientele principale ale reusitei. Totodata, prin acest joc va incurajati copilul sa se concentreze asupra detaliilor si sa-si aleaga cele mai potrivite cuvinte si expresii pentru a va transmite imaginea pe care doreste sa o reproduceti!

Sa va distrati de minune!
Iar cine reuseste sa reproduca pe tablita postura celuilalt, avand ochii inchisi, doar pe baza indicatiilor verbale, sa ne dea un semn si noua!

Pentru mai multe idei de jocuri va invitam sa ne vizitati pe www.facebook.com/oakadu

  • Lungime 20cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile