Puzzle magnetic Cameleon

Puzzle magnetic creativ cu forma de baza cameleon

132,50 lei

91150

Cantitate:     


Culori delicioase, forme diverse si magneti lipiciosi - o combinatie ce imbie la joc creativ, provocand imaginatia si indemanarea! Cele 50 de piese ale setului reprezinta punctul de plecare pentru a transpune in imagini propriile idei creative. Imbinarea de forme si culori reprezinta o continua invitatie de a inventa noi si noi imagini, jucatorul dezvoltandu-si astfel imaginatia, indemanarea si concentrarea pentru a forma tablouri unice!

Spre deosebire de puzzle-urile clasice care pot fi folosite doar pentru reproducerea imaginii initiale, puzzle-urile Grimm's Spiel und Holz Design se adreseaza imaginatiei creative si incurajeaza jocul liber (free play), permitand o larga varietate de combinatii. Pe langa reproducerea modelelor sugerate de producator pe spatele ambalajului ca intr-un joc de puzzle clasic, Puzzle-urile magnetice Grimm's Spiel und Holz Design pot fi folosite pentru creatii libere, individuale, punand la indemana jucatorului o mare diversitate de forme si culori prin care isi poate crea propriile tablouri.

Cutia magnetica cu 2 tavite este nu doar utila pentru aranjarea pieselor, dar si foarte usor de transportat, devenind astfel o alegere fireasca pentru mersul la restaurant, la scoala, cu avionul sau masina, in vacante si in calatorii.

Datorita modelului si bogatiei de culori, Puzzle-ul magnetic CAMELEON este totodata un cadou elegant si memorabil pentru orice copil creativ!

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piesele sale pot fi combinate cu cele ale altor seturi magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie.

Produsul este disponibil si in varianta fara magneti, in doua dimensiuni: 4cm grosime (vezi produsul nr.43710 Puzzle Cameleon), respectiv 0.7cm grosime (vezi produsul nr.43411 Mini Puzzle Cameleon)

Dimensiuni produs: cutie 20cm, lungime 16cm, grosime piese 0,4cm, 50 de piese in 2 tavite metalice, patrate.

AVERTISMENT: PRODUSUL ESTE RECOMANDAT COPIILOR CU VARSTE DE PESTE 3 ANI! PRODUSUL CONTINE PIESE MICI CARE POT FI INGHITITE CU USURINTA DE COPII!

  • Lungime 20cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile