Spirala culorilor - puzzle magnetic

Deliciu de forme si culori, o mandala creativa prin excelenta pentru copii si adulti deopotriva!

 


150,42 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

91020


Copil sau adult, vei descoperi in acest joc fascinatia culorilor, bucuria de a le combina, placerea de a imagina! Piesele magnetice se pot combina intr-o multime de imagini, alternand forma sau culoarea pentru a da viata celor mai indraznete imagini sau pur si simplu pentru a te lasa purtat de bucuria de a te juca!

Respira adanc, relaxeaza-te si regaseste spontaneitatea imaginatiei si naturaletea actului creator! Cufunda-te in iuresul de culori si, fara o idee precisa sau un plan, imaginile vor prinde viata! Aici si acum, grijile dispar iar jocul se transforma in bucurie pura!

Produsul este disponibil si in varianta de puzzle magnetic mare (produsul nr.90500 Spirala culorilor) sau in varianta de puzzle din lemn (produsul nr. 43270 Mandala culorilor).

Datorita paletei coloristice extraordinar de generoase, produsul are valoare teraputica, fiind un instrument de lucru util in atelierele de dezvoltare personala, in sedintele de consiliere psihologica etc.

Dimensiuni: 72 de piese in cutie metalica patrata. Lungimea cutiei 20cm, diametrul spiralei 16cm, fiecare piesa 0.4cm grosime.

  • Diametru 16cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile