Puzzle magnetic cu masinuta, barcuta si soare

Puzzle magnetic creativ cu 28 de piese delicios colorate, avand modelul de baza cu masinute, barcuta si soare

124,17 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

91161


Culori, forme, magneti - o combinatie ce imbie la joc creativ, provocand imaginatia si indemanarea! Cele 28 de piese ale setului reprezinta punctul de plecare pentru a transpune in imagini propriile idei creative. Imbinarea de forme si culori reprezinta o continua invitatie de a inventa noi si noi imagini, copilul dezvoltandu-si astfel imaginatia, indemanarea si concentrarea pentru a forma tablouri unice!

Modelul cu masinute, barcute si soare este in special dedicat copiilor mai mici, care se pot folosi usor de formele simple si intuitive ale jocului fie pentru a reface modelul de baza, fie pentru a combina in moduri inedite piesele.

Cutia magnetica este usor de transportat devenind astfel o alegere fireasca pentru mersul la restaurant, la scoala, cu avionul sau masina in vacante si calatorii. Cele doua capace metalice pot fi folosote cu usurinta fie de catre un parinte si un copil, fie de doi copii.

Fie ca reproduce modelele de pe cutie, fie ca indrazneste sa fie el insusi creativ, copilul se va bucura de un joc recreativ si plin de culoare! Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor seturi magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie.

Dimensiuni: 28 de piese in cutie metalica 20cm, dimensiune puzzle 16cm, grosimea unei piese ca.0,4cm

Produsul este recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile