Ratusca - puzzle magnetic, 24 piese

Puzzle magnetic cu 24 de piese divers colorate, avand forma unei ratuste - un joc creativ pentru copiii si parintii dornici de momente vesele petrecute impreuna!

107,50 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

91174


V-ati dorit vreodata un joc suficient de simplu incat sa nu va ingradeasca imaginatia creatoare si suficient de stimulant incat sa nu il mai lasati din mana?

Culori si forme va stau la dispozitie pentru imbinari creative, fantastice sau realiste, dar cu siguranta haioase! Iar la sfarsit tabloul creat poate fi expus in biblioteca sau pe un raft - cu siguranta va atrage toate privirile si intrebarile celor din jur!

Fascinat de diversitatea de culori si forme copilul va cauta noi si noi modalitati de a compune imagini diverse, creand tablouri unice, in forme libere. Parintii, colegii si prietenii pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere.

Cutia magnetica este usor de transportat devenind astfel o alegere fireasca pentru vacante si calatorii. Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Puzzleuri magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie.

Dimensiuni: cutie 20cm, lungime 17cm, grosime piese 0,4cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile