Puzzle magnetic 2 Tangram plus carte

Tangram este un vechi joc de puzzle din China. Puzzle-ul creativ cu 14 piese din lemn magnetice este insotit de o carte cu sugestii pentru realizarea diverselor forme.

74,17 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

91162


Desi contine un numar destul de mic de piese magnetice, este uimitor cate forme pot fi create. Utilizati carticia inclusa pentru a realiza primele forme si apoi dati frau liber imaginatiei!

Acest joc este recomandat atat pentru copii cat si pentru adulti, reprezentand o ocazie inedita de a uita de stresul cotidian si a te bucura de propria creativitate!

Cutia magnetica este usor de transportat devenind astfel o alegere fireasca pentru mersul la restaurant, la scoala, cu avionul sau masina in vacante si calatorii. Cele doua capace metalice pot fi folosote cu usurinta fie de catre un parinte si un copil, fie de doi copii.

Creativitate, imaginatie, concentrare – toate scaldate intr-o mare de culori si asortate cu bucuria de a exprima in imagini propriile idei!

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor seturi magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie.

Dimensiuni: cutie 20cm, lungime pt 1 tangram 10cm, grosime piese 0,4cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile