Jocul celor patru elemente - Waldorf

Un fascinant puzzle Waldorf ce combina intr-o singura imagine cele 4 elemente: apa, aer, pamant si foc!

224,17 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

10217


Acest puzzle isi are originile in pedagogia Waldorf si reprezinta cele patru elemente (apa, aer, foc si pamant) imaginate intr-un tot unitar.

Formele curgatoare, ingeniozitatea imbinarii si culorile profunde, calde, fac din acest joc un decor aparte pentru jocurile imaginative ale copiilor. Jocul mai poate fi folosit atat ca un puzzle clasic ce stimuleaza atentia si indemanarea copilului in a reconstrui o forma data, dar si ca element atipic de constructie. Copii vor experimenta bucuria de a imagina pesteri si munti, lacuri si mari, ori de a decora castele, palate si peisaje diverse. Isi vor exersa motricitatea fina si abilitatile de gandire imaginativa, dar si rabdarea si atentia.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, se recomanda utilizarea setului in combinative cu alte Seturi creative de construit, cu Animale si vehicule sau cu Papusi, spiridusi si casutele lor.

Datorita dimensiunilor mici, produsul este un insotitor util in vacante si calatorii fiind usor de transportat si utilizat.

Disponibil si in varianta de 44.5cm (vezi produsul no.10216 Setul celor 4 elemente Waldorf mare)

 

Dimensiuni: lungime 22.5cm, grosimea unei singure piese 2cm.

Datorita dimensiunilor mici ale pieselor, produsul este recomandat copiilor cu varste peste 3 ani. Pana la varsta de 3 ani se recomanda produsul no.10216 Setul celor 4 elemente Waldorf mare sau elementele individuale (10700 Set Curcubeu 6 piese, 10720 Jucarie Waldorf - Elementul Apa, 10730 Jucarie Waldorf - Elementul Foc, 10740 Jucarie Waldorf - Elementul Pamant)

  • Lungime 22.5cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile