Puzzle Peisaj cu apa si soare

Puzzle din lemn de inspiratie Waldorf

DISPONIBIL LA COMANDA. Scrie-ne pe adresa office at oakadu.ro si anunta-ne ca esti interesat de acest produs.

167,23 lei

43500

Cantitate:     


Un puzzle impresionant prin coloristica si dinamica organica, inspirata din pedagogia Waldorf, ce pune accent pe curgerea formelor si culorilor.

Pe langa asamblarea propriu-zisa a puzzle-ului, piesele pot fi utilizate creativ in diverse alte situatii. Dimensiunile generoase ale pieselor, culorile lor adanci, dar mai ales formele dinamice, non-geometrice permit copiilor sa construiasca peisaje curgatoare, cu dealuri si vai, ape si copaci, dar si case, pesteri sau poduri. Arcele pot decora casele traditionale rupand monotonia formelor strict geometrice iar piesele ascutite pot deveni creneluri puternice in castele si fortificatii.

Construind mereu si mereu noi modele in care imbina elementele clasice de constructie cu cele organice, curbate, copii isi antreneaza nu doar motricitatea fina si simtul echilibrului, dar si gandirea spatiala.

Materiale si dimensiuni: lemn de tei, culori si lacuri non-toxice pe baza de apa. Lungimea ramei: 28cm, grosimea unui singure piese: 2cm, 14 piese in rama de lemn.

  • Lungime 28cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile