Mini puzzle Hexagon

Puzzle creativ ideal pentru explorarea geometriei plane intr-un joc tip caleidoscop!

71,67 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

43331


Acest mini puzzle este un joc de masa ce imbina placerea de a crea imagini cu aspectul educativ al familiarizarii cu notiunile geometriei. Copilul invata despre firguri geometrice si armonia culorilor intr-un mod cursiv si incitant deopotriva. Jocul de tip caleidoscop este un excelent stimulent pentru vizualizarea formelor abstracte in miscarea lor de formare una din alta, iar imbinarea culorilor adauga un aspect estetic, placut, dand astfel procesului de invatare o latura artistica.

Iar atunci cand pofta de joaca o intrece pe cea de invatat, jocul se transforma dintr-un instrument educativ intr-un joc recreativ, avand ca singur scop placerea de a crea imagini armonioase si relaxante!

Datorita multiplelor sale avantaje in dezvoltarea creativitatii, organizarii spatiale si a simtului estetic, acest joc tip caleidoscop este recomandat si pentru gradinite, clase pregatitoare sau scoli, ca instrument util de alternare a atentiei cu relaxarea si pentru invatarea notiunilor abstracte prin joc.

Materiale folosite: lemn de tei, culori si uleiuri non toxice pe baza de apa.

Dimensiuni: 18 piese in tavita din lemn, diametru 13cm, grosimea unei singure piese 1cm.

  • Diametru 13cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile