Melc - puzzle senzorial si creativ

Puzzle din lemn tip caleidoscop cu motiv antropomorf - joc terapeutic, senzorial si de creativitate, rabdare si indemanare pentru copii si adulti

175,63 lei

43660

Cantitate:     


Pornind de la o forma antropomorfa, usor de recunoscut de catre copii, puzzle-ul Melc propuneun joc bogat, atat in plan senzorial, cat si in planul creativitatii si indemanarii.

Piesele mari, generoase, se potrivesc perfect in manutele copiilor mai mici, oferindu-le o bogata experienta senzoriala prin textura poroasa, caracteristica materialelor naturale, prin culorile in nuante calde, armonioase, dar si prin formele diverse, avand contururi neregulate (non-geometrice). Pe langa valoarea terapeutica, culorile atent alese stimuleaza dezvoltarea simtului estetic, punand accent pe imbinarea armonioasa a nuantelor.

Cele 23 de piese au forme si culori diverse ce pot fi imbinate, combinate, aranjate si asortate in fel si chip. Pe langa reproducerea imaginilor propuse de producator copilul este indemnat sa-si creeze propriile imagini, lasand formele si culorile sa curga una din alta intr-un joc inepuizabil al fanteziei creatoare! Totodata, piesele jocului pot fi combinate cu diverse alte Seturi pentru construit, imbogatind astfel diversitatea formelor utilizate in joc.

Datorita multiplelor sale avantaje in dezvoltarea senzoriala, stimularea creativitatii, organizarii spatiale si a simtului estetic, acest produs este recomandat si ca material educativ si terapeutic pentru gradinite, clase pregatitoare si scoli.

Materiale folosite: lemn de tei, culori si uleiuri non toxice pe baza de apa.

Dimensiuni: 23 de piese in tavita de lemn, lungime 33cm, grosimea unei singure piese 4cm.

  • Lungime 33cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile