Pestele Curcubeu - puzzle senzorial si creativ

Puzzle din lemn tip caleidoscop cu motiv antropomorf - joc senzorial si de creativitate, rabdare si indemanare pentru copii

190,83 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

43682


Pornind de la o forma usor de recunoscut de catre copii, puzzle-ul peste propune un exercitiu de creativitate, atentie si indemanare - cele 22 de piese au forme si culori diverse si pot fi imbinate, combinate, aranjate si asortate in fel si chip. 

Piesele mari, generoase, se potrivesc perfect in manutele copiilor mai mici, oferindu-le o bogata experienta senzoriala prin textura poroasa, caracteristica materialelor naturale, prin culorile in nuante calde, armonioase, dar si prin formele diverse, avand contururi neregulate (non-geometrice). Pe langa valoarea terapeutica, culorile atent alese stimuleaza dezvoltarea simtului estetic, punand accent pe imbinarea armonioasa a nuantelor.

Pe langa reproducerea imaginilor propuse de producator copilul este indemnat sa-si creeze propriile imagini, lasand formele si culorile sa curga una din alta intr-un joc inepuizabil al fanteziei creatoare! Totodata, piesele jocului pot fi combinate cu diverse alte Seturi pentru construit, imbogatind astfel diversitatea formelor utilizate in joc.

Datorita multiplelor sale avantaje in dezvoltarea senzoriala, stimularea creativitatii, organizarii spatiale si a simtului estetic, acest produs este recomandat si ca material educativ si terapeutic pentru gradinite, clase pregatitoare si scoli.

Materiale folosite: lemn de tei, culori si uleiuri non toxice pe baza de apa.

Dimensiuni: 22 de piese in tavita de lemn, lungime 32.5cm, grosimea unei singure piese 4cm.

  • Lungime 32.5cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile