Puzzle creativ Octagon

Puzzle din lemn tip caleidoscop cu motive geometrice - joc de creativitate, rabdare si indemanare pentru copii si adulti deopotriva!

234,45 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

43280


Respira adanc si adanceste-te in curgerea formelor si a culorilor, dand frau liber imaginatiei - vei fi uimit de rezultat! Gaseste bucuria de a compune imagini plane sau constructii in spatiu prin jocul creativ cu triunghiuri de diverse culori si vei avea propriul tau caleidoscop, oricand gata de joc!

Cele 72 de piese de diverse forme si culori, ce pot fi imbinate, combinate, aranjate si asortate in fel si chip, sunt o invitatie deschisa pentru creativitate si bucurie! Setul reprezinta totodata o ocazie excelenta de a educa atentia si concentrarea, angrenandu-le intr-o continua miscare in spatiu a formelor. Culorile atent selectionate stimuleaza dezvoltarea simtului estetic, punand accent pe imbinarea armonioasa a nuantelor. Pe langa reproducerea imaginilor propuse de producator jucatorul este indemnat sa-si creeze propriile imagini, lasand formele si culorile sa curga una din alta intr-un joc inepuizabil al fanteziei creatoare!

Datorita multiplelor sale avantaje in dezvoltarea creativitatii, organizarii spatiale si a simtului estetic, acest joc tip caleidoscop este recomandat atat pentru gradinite, clase pregatitoare si scoli, dar si pentru ateliere de dezvoltare personala si creativitate pentru adulti.

Materiale folosite: lemn de tei, culori si uleiuri non toxice pe baza de apa.

Dimensiuni: 72 de piese in tavita de lemn, diametru 28cm, grosimea unei singure piese 4cm.

  • Diametru 28cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile