Puzzle Water Lily

Puzzle din lemn tip caleidoscop cu motive geometrice - joc de creativitate, rabdare si indemanare pentru copii si adulti deopotriva!

228,33 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

43170


Respira adanc si adanceste-te in curgerea formelor si a culorilor, dand frau liber imaginatiei - vei fi uimit de rezultat! Cele 70 de piese de diverse forme si culori, ce pot fi imbinate, combinate, aranjate si asortate in fel si chip, sunt o invitatie deschisa pentru creativitate si bucurie!

Setul reprezinta o ocazie excelenta de a educa atentia si concentrarea, angrenandu-le intr-o continua miscare in spatiu a formelor. Totodata, culorile atent selectionate stimuleaza dezvoltarea simtului estetic, punand accent pe imbinarea armonioasa a nuantelor. Pe langa reproducerea imaginilor propuse de producator jucatorul este indemnat sa-si creeze propriile imagini, lasand formele si culorile sa curga una din alta intr-un joc inepuizabil al fanteziei creatoare!

Datorita multiplelor sale avantaje in dezvoltarea creativitatii, organizarii spatiale si a simtului estetic, acest joc tip caleidoscop este recomandat atat pentru gradinite, clase pregatitoare si scoli, dar si pentru ateliere de dezvoltare personala si creativitate pentru adulti.

Materiale folosite: lemn de tei, culori si uleiuri non toxice pe baza de apa.

Dimensiuni: diametru 34cm, grosimea unei singure piese 4cm.

  • Diametru 34cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile