Puzzle Pentagon Vinci

Puzzle din lemn tip caleidoscop cu motive geometrice - joc de creativitate, rabdare si indemanare pentru copii si adulti deopotriva

228,33 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

43160


65 de piese de diverse forme si culori, ce pot fi imbinate, combinate, aranjate si asortate in fel si chip, o invitatie deschisa pentru creativitate si bucurie! Pe langa reproducerea imaginilor propuse de producator si inspirate din schitele lui Leonardo da Vinci, jucatorul este indemnat sa-si creeze propriile imagini, lasand formele si culorile sa curga una din alta intr-un joc inepuizabil al fanteziei creatoare! Respira adanc si adanceste-te in curgerea formelor si a culorilor, dand frau liber imaginatiei - vei fi uimit de rezultat!

Setul reprezinta o ocazie excelenta de a educa atentia si concentrarea, angrenandu-le intr-o continua miscare in spatiu a formelor. Totodata, culorile atent selectionate stimuleaza dezvoltarea simtului estetic, punand accent pe imbinarea armonioasa a nuantelor.

Datorita multiplelor sale avantaje in dezvoltarea creativitatii, organizarii spatiale si a simtului estetic, acest joc tip caleidoscop este recomandat atat pentru gradinite, clase pregatitoare si scoli, dar si pentru ateliere de dezvoltare personala si creativitate pentru adulti.

Produsul este disponibil si in varianta puzzle magnetic (vezi produsul no.91030) sau in varianta table-game (vezi produsul no.43420)

Materiale folosite: lemn de tei, culori si uleiuri non toxice pe baza de apa.

Dimensiuni: diametru 34cm, grosimea unei singure piese 4cm.

  • Diametru 34cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile