Puzzle Square Indian

Puzzle din lemn tip caleidoscop cu motive geometrice

192,44 lei

43120

Cantitate:     


Cele 36 de piese ale setului sunt o invitatie deschisa pentru creativitate si bucurie!Pe langa reproducerea imaginilor propuse de producator, jucatorul este indemnat sa-si creeze propriile imagini. Acestea iau nastere una din alta intr-un joc inepuizabil al fanteziei creatoare, lasand loc bucuriei de a imbina si combina forme si culori din proprie initiativa. Respira adanc si adanceste-te in curgerea formelor si a culorilor, dand frau liber imaginatiei - vei fi uimit de rezultat!

Setul reprezinta o ocazie excelenta de a educa atentia si concentrarea, angrenandu-le intr-o continua miscare in spatiu a formelor. Totodata, culorile atent selectionate stimuleaza dezvoltarea simtului estetic, punand accent pe imbinarea armonioasa a nuantelor.

Datorita multiplelor sale avantaje in dezvoltarea creativitatii, organizarii spatiale si a simtului estetic, acest joc tip caleidoscop este recomandat atat pentru gradinite, clase pregatitoare si scoli, dar si pentru ateliere de dezvoltare personala si creativitate pentru adulti.

Produsul este disponibil si in varianta de puzzle magnetic (vezi produsul no.90100)

Materiale folosite: lemn de tei, culori si uleiuri non toxice pe baza de apa.

Dimensiuni: lungime 24cm, grosimea unei singure piese 4cm.

  • Lungime 24cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile