Jocul celor patru elemente - Waldorf - mare

Un fascinant puzzle Waldorf ce combina intr-o singura imagine cele 4 elemente: apa, aer, pamant si foc!

385,71 lei

10216

Cantitate:     


Acest puzzle isi are originile in pedagogia Waldorf si reprezinta cele patru elemente (apa, aer, foc si pamant) imaginate intr-un tot unitar.

Formele curgatoare, ingeniozitatea imbinarii si culorile profunde, calde, fac din acest joc un decor aparte pentru jocurile imaginative ale copiilor. Jocul mai poate fi folosit atat ca un puzzle clasic ce stimuleaza atentia si indemanarea copilului in a reconstrui o forma data, dar si ca element atipic de constructie. Copii vor experimenta bucuria de a imagina pesteri si munti, lacuri si mari, ori de a decora castele, palate si peisaje diverse. Isi vor exersa motricitatea fina si abilitatile de gandire imaginativa, dar si rabdarea si atentia.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, se recomanda utilizarea setului in combinative cu alte Seturi creative de construit, cu Animale si vehicule sau cu Papusi, spiridusi si casutele lor.

Datorita dimensiunilor generoase ale pieselor, produsul este recomandat copiilor de toate varstele, dar si pentru crese, gradinite, scoli sau locuri de joaca.

Disponibil si in varianta de 22.5cm (vezi produsul no.10217 Jocul celor 4 elemente Waldorf)

 

Dimensiuni: lungime 44.5cm, grosimea unei singure piese 4cm.

  • Lungime 44.5cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile