Play Silk CURCUBEU

Play Silk simbolizand elementul AER, accesoriu pentru jocuri imaginative si costumatie de rol

89,08 lei

85021

Cantitate:     


Matasurile naturale tip Play Silk sunt un accesoriu open-ended menit sa imbogateasca jocul copiilor.

Folosite extrem de mult in pedagogia Waldorf, aceste esarfe se adreseaza in mod direct imaginatiei copiilor, stimulandu-i sa fie creativi in mediul in care se joaca. Pot fi folosite impreuna cu diverse jucarii existente in casa (ex. casuta papusii, seturi de constructie etc.) imbogatind astfel decorul jocului, adaugand noi dimensiuni si incurajand creativitatea.

Totodata, copilul poate folosi Play Silk pentru a se costuma "transformandu-se" in personajele mult indragite sau pentru a-si costuma prietenii sau papusile. Povestile si personajele lor devin astfel mai reale, mai vii, adaugand un plus de bogatie jocului imaginativ al copilului.

Textura usoara, curgatoare a matasii tranforma acest accesoriu intr-un veritabil spectacol: pluteste usor ca un fulg, intr-o explozie de culoare, si este un partener spectaculos pentru dansuri si scenete!

Playsilk-ul CURCUBEU este vopsit in culorile curcubeului. Acest tip de esarfa este disponibil si in degradeu rosu-roz-portocaliu (85026 - Play Silk FOC) sau in degradeu albastru-verde (85027- Play Silk MAREA ALBASTRA)

Recomandare de varsta: bebelusi, copii 0ani+

Materiale folosite: matase naturala vopsita manual cu vopseluri non-toxice.

Dimensiuni: 86x86cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile