Play Silk FOC

Play Silk simbolizand elementul foc, accesoriu pentru jocuri imaginative si costumatie de rol

97,48 lei

85026

Cantitate:     


Matasurile naturale tip Play Silk sunt un accesoriu open-ended menit sa imbogateasca jocul copiilor.

Folosite extrem de mult in pedagogia Waldorf, aceste esarfe se adreseaza in mod direct imaginatiei copiilor, stimulandu-i sa fie creativi in mediul in care se joaca. Pot fi folosite impreuna cu diverse jucarii existente in casa (ex. casuta papusii, seturi de constructie etc.) imbogatind astfel decorul jocului, adaugand noi dimensiuni si incurajand creativitatea.

Totodata, copilul poate folosi Play Silk pentru a se costuma "transformandu-se" in personajele mult indragite sau pentru a-si costuma prietenii sau papusile. Povestile si personajele lor devin astfel mai reale, mai vii, adaugand un plus de bogatie jocului imaginativ al copilului.

Textura usoara, curgatoare a matasii tranforma acest accesoriu intr-un veritabil spectacol: pluteste usor ca un fulg, intr-o explozie de culoare, si este un partener spectaculos pentru dansuri si scenete!

Playsilk-ul FOC este vopsit in nuante degradeu de rosu-roz-portocaliu pentru a aduce cat mai mult cu flacarile unui foc adevarat. Acest tip de esarfa este disponibil si in degradeu curcubeu (85021 - Play Silk CURCUBEU) sau in degradeu rosu-portocaliu (85026 - Play Silk FOC)

Recomandare de varsta: bebelusi, copii 0ani+

Materiale folosite: matase naturala vopsita manual cu vopseluri non-toxice.

Dimensiuni: 86x86cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile