Cometa cu coada curcubeu

Jucarie din matase naturala

100,00 lei

82004

Cantitate:     


O cometa neobisnuita ce picteaza cerul cu coada ei curcubeu - pe scurt, o distractie grozava cu o jucarie neconventionala, indrazneata prin concept si simplitate...

Jucaria are o mingiuta din poliester care ii confera usurinta in manipulare, si o coada lunga si supla din matase naturala, vopsita manual in culorile curcubeului. Aruncata cat mai sus, cometa deseneaza o linie colorata pe cerul senin, incantand privirile pe masura ce coboara vertiginos catre pamant. Copiii se vor distra incercand sa o tina cat mai mult in aer sau facand concursuri cu cine arunca mai sus...

Coada lunga si colorata nu este doar un element frumos de decor, ci si un ajutor de nadejde in prinderea si aruncarea jucariei. Dupa folosiri repetate jucaria se poate spala, mentinandu-i astfel frumusetea culorilor.

Datorita materialelor usoare folosite, jucaria poate fi folosita atat in jocurile outdoor, cat si in cele din interiorul casei.

Recomandare de varsta: jucarii pentru 3ani+

Materiale folosite: poliester pentru mingiuta, matase naturala vopsita manual pentru coada cometei

Dimensiuni: lungime 90cm.

Instructiuni de intretinere: spalare manuala, uscare in aer liber. Se calca usor cu fierul pentru netezirea cozii din matase naturala.

AVERTISMENT: Pericol de inghitire! Jucaria contine parti mici care pot fi inghitite! Jucaria nu este recomandata copiilor cu varste mai mici de 3 ani!

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile