TUALOOP - Joc cu cerc pentru exterior

Set de joc din lemn pentru jocuri amuzante de exterior: la picnic, la mare sau in vacante. Joc premiat SPIEL GUT.

113,33 lei

TT1

Cantitate:     


TUALOOP sau jocul care te "prinde" cateva ore bune incercand sa-ti intreci prietenii si familia... Iar atunci cand jocul se joaca in aer liber si este un prilej de glume amuzante, competitie fair-play si poate chiar si premii ad-hoc, TUALOOP devine o amintire frumoasa a verii si a vacantei!

Tualoop este un joc de exterior care presupune aruncarea unui cerc folosind betele speciale de joc, astfe incat sa atingi tintele marcate. Poti folosi modalitatile de a arunca sau a prinde cercul descrise in instructiuni sau poti fi foarte creativ incercand sa-ti gasesti propriul stil - cu putin antrenament si ceva mai multa rabdare poti sa fii pe rand "novice", "asa si asa" sau "mare maestru"... Cu siguranta vei profita din plin de o portie de indemnare, rabdare, amuzament si multa miscare in aer liber!

TUALOOP poate juca de unul singur sau in mai multi jucatori, precum si pe echipe, sub forma de concurs. Amuzant si instructiv in acelasi timp, Tualoop dezvolta indemanarea si abilitatile motorii fine, antreneaza rabdarea si promoveaza competitivitatea fair-play. Jocul a fost premiat cu sigla SPIEL GUT.

Jocul este recomandat copiilor cu varste peste 6 ani si adultilor deopotriva.

100% natural si responsabil: betele de joc sunt realizate din lemn de fag, iar cercul este facut dintr-un material rezultat in urma combinarii fibrei lemnoase cu rasini si glucoza (marca inregistrata ARBOBLEND). Geanta de umar pentru Setul tau Tualoop este realizata din bumbac certificat pentru comert echitabil (fair-trade) si este fabricata intr-o fabrica “bags-of-ethics” din Pandicherry (India).

Materiale folosite: lemn de fag si amestec pe baza de lemn (Arboblend).

Recomandare de varsta: 6 ani+ si adulti

Dimensiuni produs: jocul cuprinde 4 bete pentru aruncare, 8 bete pentru marcarea tintelor, un cerc zburator si o sacosa textila pentru depozitare. In caz de pierdere a partilor coponente, acestea pot fi inlocuite contra cost. Va rugam solicitati mai multe informatii pe adresa office@oakadu.ro

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile