Set People Pebbles, 12 buc

Set de 12 creioane cerate avand forma de pietricica, in cutie de carton.

39,29 leiReducere Preț redus!

46,22 lei

IMNZ-12

Cantitate:     


12 creioane cerate, avand o forma haioasa de "pietricica", textura moale si culori diverse - un cadou jucaus si creativ pentru orice copil sau adult!

Designul de pietricica a fost conceput a intari muschii tripod si a forma prinderea cu trei degete, pregatind degetele si manutele celor mici pentru scriere si permitandu-le sa deseneze sau scrie mult mai facil comparativ cu creioanele obisnuite. El permite copiilor sa deseneze cu miscari ferme si largi, lasand urme consistente pe suprafata de lucru si intarindu-le astfel increderea in abilitatile lor artistice.Totodata, ele consolideaza muşchii mainii, dezvoltand abilitatile motorii la acest nivel si adaugand in timp finete si precizie miscarilor.

Cu toate acestea, nici copii mai mari sau adultii nu pot sta departe de micile pietricele - forma lor jucausa, culorile vii, pastelate si textura fina sunt tot atatea motive de a le folosi in nesfarsite combinatii pline de energie si imaginatie! Aceasta combinatie de 12 pietricele in cutie de carton este un cadou jucaus pentru orice adult dornic sa uite de stresul cotidian inlocuindu-l cu bucuria autentica a culorilor, formelor si texturilor.

Creioanele sunt fabricate din ceara moale de soia si colorate cu pulberi minerale, avand culori pastelate si texturi delicate. Aceasta compozitie speciala, 100% naturala, le recomanda chiar si pentru cei care au alergie la gluten.

Produsul este disponibil si in varianta de 8, 16 sau 32 culori.

Specificatii: fabricate din culturi de soia crescute in mod regenerabil in SUA. Colorate cu pulberi minerale. Respecta standardul ASTM D 4236. Sunt recomandate si copiilor cu alergie la gluten.

Dimensiuni produs: 12 culori in cutie de carton, fiecare pietricica Crayon Rocks are aproximativ 3cm lungime.

AVERTISMENT: Pericol de inghitire! Produsul contine piese mici si nu este recomandat copiilor sub 3 ani!

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile