CRAYON ROCKS sunt pietricele colorate? Sau … creioane delicioase?

Fie ca le descoperi intr-un saculet de panza sau intr-o cutie de carton, jucausele Crayon Rocks se lipesc instantaneu de mainile curioase. Ce sunt? Ce sunt? Si ce faci cu ele?

Sunt …. creioane cerate. Fabricate din ceara de soia, care le face moi, usor de folosit la desen sau scris, si le recomanda desigur si pentru cei care au alergie la gluten.

Sunt … creioane cerate in forma de pietricele. Pentru ca Barbara Lee, professor American cu peste 23 de ani de experienta in lucrul cu copiii, a observat de-a lungul anilor cata nevoie au mainile copiilor sa invete corect prinderea instrumentelor de scris si cat de multe probleme, frustrari si greseli apar cu aceasta ocazie. Forma de pietricica se potriveste perfect intre cele trei degete folosite la scris, formeaza corespunzator muschii tripod iar durerile degetelor sunt doar o urata amintire.

Mai sunt si … pietricele jucause. Pentru ca au culori superbe si lasa urme bogate pe hartie. Le place sa scrie, adora sa deseneze, si uneori sunt foarte iscusite la …decorat! Copiii sunt pur si simplu incantati sa se joace cu ele, sa le sorteze, insire, sa le aranjeze in forme care mai de care. Scrisul sau desenatul nu mai sunt singurele intrebuintari ale micilor pietricele, iar plictiseala nici nu intra in calcul!

Nu mai zic de … cadouri delicioase! Nici un adult nu poate rezista tentatiei, dar un copil???! Asezate cuminti, perechi perechi, amintesc de o cutie de bomboane (NU sunt de mancat!!!) si, DA, sunt un cadou rasfatat pentru adultii care mai au puterea de a se simti copii J

Si nu in ultimul rand … instrumente terapeutice in lucrul cu prescolari si scolari mici. Forma de pietricica, textura moale, bogata si culorile jucause sunt atuuri de neinvins pentru expertii in lucrul terapeutic          

 

                                              


x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile