logo_grimms

 

PLAYING, LEARNING, EXPERIENCING FOR A LIFETIME!

Acesta este motto-ul jucariilor Grimm’s.

La baza existentei umane sta interactiunea cu lumea inconjuratoare. Indiferent de varsta, noi toti avem nevoie de imaginatie, creativitate si bucurie ca instrumente ale unei existente sanatoase. De aceea jucariile Grimm’s se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, incurajand invatarea continua si descoperirea propriului potential artistic!

copil_grimms

Despre designul jucariilor Grimm’s

Ele au fost gandite in ideea unui DESIGN SIMPLU si INGENIOS, combinat cu SUPRAFETE NATURALE si CULORI TERAPEUTICE.

Designul minimalist este complet neinvaziv si tocmai de aceea solicita o intensa activitate din partea copilului, dezvoltandu-i astfel imaginatia si vointa creatoare intr-un mod sanatos si durabil.Astfel, fiecare jucarie se adreseaza copilului printr-o diversitate fantastica de stimuli, provocandu-l sa gaseasca mereu noi si noi modalitati de joc.

Materialele naturale folosite au avantajul de a oferi o bogata experienta senzoriala, extrem de valoroasa intr-o lume dominata de provocari intelectuale. Textura, sunetul, gustul, mirosul, caldura lemnului reprezinta aspecte importante ale contactului fizic cu copilul iar acestea nu se regasesc defel in jucariile din plastic. Ele variaza de la o jucarie la alta in functie de materialul folosit si faciliteaza dezvoltarea sanatoasa a simturilor, fiind considerate aspecte importante chiar si in munca terapeutica pentru copii si adulti de toate varstele. Totodata textura rugoasa este un ajutor pretios in orice joc de constructie, facilitand motricitatea fina si un simt sigur al echilibrului.

Culorile jucariilor Grimm’s sunt absolut inconfundabile si au o inalta valoare terapeutica. Amintind de mandalele budiste, jocul permanent in imagini tip caleidoscop reprezinta in sine un adevarat spectacol. Sunt relaxante, revigorante, si permit dezvoltarea abilitatilor artistice atat de catre copii cat si de adultii de toate varstele.

Cine le produce?

GRIMM’S Spiel und Holz Design este o afacere de familie cu sediul in Hochdorf, Germania, care creeaza si produce jucarii din lemn pentru clienti din intreaga lume. Atat designul cat si finisarea si tratarea suprafetelor, asamblarea, controlul calitatii, ambalarea si livrarea jucariilor se realizeaza la sediul din Germania. Prelucrarea lemnului este incredintata si catorva ateliere mestesugaresti independente din Europa.

 

 

Cautam parteneri!

Suntem unic importator al jucariilor GRIMMS Spiel und Holz Design si CRAYON ROCKS in Romania. 

Daca ai un magazin de jucarii si doresti sa distribui si jucariile GRIMMS, nu ezita sa ne contactezi la 0756.100.452 sau office@oakadu.ro!


x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile