Despre OAKADU

Ideea unor jucarii open –ended care sa stimuleze imaginatia copiilor si sa-i provoace sa gaseasca in ei insisi motivatia pentru joc – iata ce ne-a fascinat de cand am devenit parinti.

Odata porniti in aceasta aventura am inteles cat de important este materialul din care sunt facute jucariile si cat de mare este diferenta intre plastic si materialele naturale – materialele naturale au textura, au caldura, dar mai ales au o poveste despre ele insele si despre ce inseamna ele pentru oameni.

Am inteles si cat de rara este calitatea, si cat de greu se obtine ea – tot prin oameni, si tot prin povestile lor individuale despre imaginatie, pasiune si indemanare. Povesti care sunt cu atat mai fascinante cu cat sunt mai departe de masini industriale si productie de masa.

Am experimentat pedagogiile Waldorf si Montessori si am acceptat provocarea de iesi din felul nostru obisnuit de a privi jucariile –  ne-am readus aminte ca modul in care un adult priveste o jucarie este complet diferit de cel in care copilul o face: mult mai intelept, mai imaginativ, mai intuitiv, mai integrat in tot ceea ce este in jurul sau. Acolo unde un adult vede doar o bucata de lemn, copiii vad o lume intreaga si simt o provocare continua de a-i construi povestea, adaugand mereu si mereu noi dimensiuni.

Si am ales sa transmitem mai departe aceste mesaje.

Iar jucariile care au ramas langa noi au acel CEVA care le face speciale - un farmec aparte, un iz de bucurie care te atrage, te fascineaza, te indeamna la joc. Nu te desparti usor de ele si de fiecare data ceva in tine este chemat sa exprime ceva nou. Iar pe masura ce cresti le gasesti noi sensuri - fie ca le faci cadou fratiorului mai mic, fie ca le pui intr-un raft al bibliotecii ca sa-ti insenineze spatiul ... sau chiar le duci la birou ca sa-ti indemni colegii la o conversatie despre copii, familie, timp liber.

Aceasta este povestea OAKADU. Un magazin cu jucarii armonioase, pline de creativitate si povesti, cu jucarii de calitate, ecologice, care vin dintr-o imaginatie creatoare si din multa, multa pasiune pentru frumos.Un magazin dinamic, care te provoaca sa iti pui INTREBARI despre jucariile pe care le oferi copiilor tai, despre impactul real pe care acestea le au asupra fiintei lui dincolo de prima reactie de incantare, dar si despre cum actioneaza deciziile tale de cumparare asupra mediului inconjurator.

Intreaba, informeaza-te, alege – doar asa ne putem bucura impreuna de experiente de calitate.

Te asteptam cu drag in magazinul nostru!

logo OAKADU

 

Cautam parteneri!

Suntem unic importator al jucariilor GRIMM'S Spiel und Holz Design, PLAN TOYS, Ostheimer si CRAYON ROCKS in Romania.

Daca ai un magazin de jucarii si doresti sa distribui jucariile noastre, nu ezita sa ne contactezi la 0756.100.452, prin email la office@oakadu.ro sau sa ne vizitezi pe www.rainmakers.ro


x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile