Despre OAKADU

Multa vreme nu am inteles de ce nu toate jucariile sunt la fel. Adica, ce mare diferenta intre o jucarie si alta, doar toate sunt pentru joaca, nu? Apoi in viata noastra au venit copii nostri, copii prietenilor nostri, prietenii copiilor nostri - si odata cu ei si multe, multe jucarii. Unele dintre ele au crescut alaturi de copii nostri, le-au fost si inca le mai sunt prieteni nedespartiti. Altele insa i-au atras doar cateva clipe, dupa care au ramas uitate intr-un cos...pana cand nici acolo nu si-au mai avut loc!

Cele care au ramas ne-au invatat lectii pretioase. Am inteles cat de important este materialul din care sunt facute jucariile si ce mare este diferenta intre plastic si materialele naturale. Am inteles cat de rara este calitatea, si cat de greu se obtine ea. Si mai ales am inteles ca modul in care un adult priveste o jucarie este complet diferit de cel in care copilul o face: mult mai intelept, mai imaginativ. Acolo unde un adult vede doar o bucata de lemn, copiii vad o poveste intreaga: barcute, masini sau elefanti care fac o multime de lucruri, se misca intr-o multitudine de feluri si traiesc aventuri cat se poate de vii si bogate. Cu cat jucaria este mai simpla, cu atat imaginatia lor se desfasoara mai mult pentru a o insufleti si a o transforma intr-o poveste bogata, cu personaje, roluri si decoruri.

Jucariile care au ramas langa noi au acel CEVA care le face speciale - un farmec aparte, un iz de bucurie care te atrage, te fascineaza, te indeamna la joc. Nu te desparti usor de ele si de fiecare data ceva in tine este chemat sa exprime ceva nou. Iar pe masura ce cresti le gasesti noi sensuri - fie ca le faci cadou fratiorului mai mic, fie ca le pui intr-un raft al bibliotecii ca sa-ti insenineze spatiul ... sau chiar le duci la birou ca sa-ti indemni colegii la o conversatie despre copii, familie, timp liber.

De aici a plecat OAKADU. De la experienta noastra personala cu acel CEVA aparte care aduce bucurie si indeamna la joc, indiferent de varsta. De la farmecul lucrurilor armonioase, de calitate, care vin dintr-o imaginatie creatoare si din multa, multa pasiune pentru frumos.

Te invitam asadar alaturi de noi. Sa-ti pui intrebari despre jucariile pe care le oferi copiilor tai, despre impactul real pe care acestea le au asupra finite lui dincolo de prima reactive de incantare. Si despre cum actioneaza deciziile tale de cumparare asupra mediului inconjurator, pe care tot noi va trebui sa-l daruim copiilor nostri. Intreaba, informeaza-te, alege – doar asa te vei bucura de alegeri de calitate.

Te asteptam cu drag in magazinul nostru!

logo OAKADU

 

Cautam parteneri!

Suntem unic importator al jucariilor GRIMM'S Spiel und Holz Design si CRAYON ROCKS in Romania.

Daca ai un magazin de jucarii si doresti sa distribui jucariile noastre, nu ezita sa ne contactezi la 0756.100.452, prin email la office@oakadu.ro sau sa ne vizitezi pe www.rainmakers.ro


x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile