Termeni si conditii de utilizare

Buna ziua! In aceasta sectiune va punem la dispozitie acei Termeni si conditii care faciliteaza o experienta corecta pe site-ul nostru, evitand astfel asteptari gresite sau neintelegeri ulterioare.

Va recomandam citirea cu atentie a Termenilor si conditiilor de mai jos, intrucat folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site presupune acceptarea lor implicita de catre dvs.! De asemenea, va incurajam sa ne contactati ori de cate ori aveti nelamuriri sau doriti sa aflati informatii suplimentare!

Pentru mai multe detalii privind siguranta consumatorului va rugam sa accesati si site-ul http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php.

Va multumim!
Echipa OAKADU

 

TERMENI SI CONDITII

FOLOSIREA (NAVIGAREA, CULEGEREA INFORMATIILOR SAU CUMPARAREA PRODUSELOR) ACESTUI SITE IMPLICA ACCEPTAREA INTEGRALA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII.

OAKADU reprezinta brandul commercial al SC RAINMAKERS CONSULT SRL si in tot continutul de mai jos referirile la brand echivaleaza cu referirile la SRL.

OAKADU isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Totodata, OAKADU isi rezerva dreptul de a-si selecta Clientii si de a refuza colaborarea cu Clientii care au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Termenii si conditiile prezentate aici respecta reglementarile legislative aflate in vigoare.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea OAKADU si/sau a furnizorilor sai si este protejat prin legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul explicit, in scris, al OAKADU a oricaror elemente se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele din acest site pot fi folosite numai cu acordul scris al OAKADU si numai cu mentionarea sursei.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre Cumparator vor fi folosite de catre OAKADU numai in scopul declarat al acestui site. OAKADU nu incurajeaza spam-ul si se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Conform legislatiei in vigoare, datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale numai la solicitarea justificata a acestora.

Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email in site-ul www.oakadu.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca un client nu doreste sa mai primeasca newsletter-ul site-ului www.oakadu.ro se poate dezabona de la sectiunea Newsletter.

INFORMATIILE DIN SITE

OAKADU isi doreste ca informatia prezentata pe site-ul www.oakadu.ro sa fie corecta si completa si isi propune revizuirea periodica a acesteia. Totusi erorile nu sunt imposibile iar OAKADU nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pentru preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, OAKADU isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea constatata.

Toate preturile produselor din site-ul www.oakadu.ro sunt exprimate in RON si contin TVA. Preturile nu includ taxele de transport. Taxele de transport vor fi calculate si comunicate ulterior, prin emailul de confirmare a comenzii.

Imaginile produselor din site sunt prezentate cu titlu de exemplu. Unele imagini prezinta mai multe produse la un loc fiind o sugestie de combinare a acestora. Cumparatorii au obligatia de a se informa corect si complet asupra continutului exact al produsului selectat.

Intrucat OAKADU nu este Producator, el nu garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Acolo unde este cazul produsele sunt insotite de certificatele de garantie ale Producatorilor. OAKADU nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta OAKADU in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa Producatorului.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele comercializate prin www.oakadu.ro sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare Producator in parte. Toate produsele comercializate de catre OAKADU beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale Producatorilor. Produsele sunt conforme cu normele europene și cele prevazute de legislația din Romania (CE).

Cazurile de utilizare improprie sau incorecta a produsului nu fac obiectul garantiei.

COMENZI SI FACTURARE

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii originale si nu la lansarea comenzii sau la confirmarea de primire. Modificari ale continutului comenzii se pot face in maxim 2 ore de la lansarea comenzii.

Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare.

MODALITATI, TERMENE SI COSTURI DE LIVRARE

Produsele comandate pe site-ul www.oakadu.ro se livreaza in toata Romania si in Republica Moldova, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. OAKADU isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea comenzilor prin contactarea telefonica a Clientilor.

Termenul general de livrare a produselor cumparate de pe site-ul www.oakadu.ro este intre 1 si 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, doar pentru acele produse aflate pe stoc. Pentru produsele care poarta mentiunea “disponibil la comanda” termenul special de livrare va fi comunicat si agreat cu Clientul dupa primirea comenzii. Prin confirmarea comenzii cu acest termen de livrare de catre Client comanda se considera ferma.

Pentru Bucuresti livrarea se asigura in maxim doua zile lucratoare, de luni pana sambata si este gratuita. Duminica nu se fac livrari. Pentru alte locatii decat Bucuresti termenul si costul livrarii vor fi comunicate Clientului odata cu confirmarea comenzii. In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumparatorul pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca nici la a doua tentativa livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

In functie de locatia clientului si/sau de greutatea coletelor, atat pentru Bucuresti cat si pentru alte locatii decat Bucuresti se poate percepe Clientului o taxa de transport suplimentara.

In cazuri exceptionale, la cererea clientului, comanda se livreaza pentru o data stabilita de client. OAKADU poate mari termenul de livrare stabilit numai cu acceptul clientului.

Receptia produselor validate prin semnatura de primire reprezinta acceptul Clientului conform caruia produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contract de vanzare-cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata in momentul efectuarii livrarii acestora la adresa indicata (presupunand semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale in cazul livrarilor efectuate direct de Vanzator) si a efectuarii platii aferente integrale. Vanzatorul nu va autoriza curierul sa permita deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii eventualei contravalori a acestuia.

CONDITII DE RETURNARE

Pentru noi este important ca dvs. sa fiti pe deplin multumiti de produsele noastre!

In eventualitatea in care nu sunt multumiti de produsele cumparate de la noi, Clientii personae fizice pot returna produsele cumparate, in ambalajul original si in acceasi stare in care au fost receptionate in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

OAKADU va schimba produsul cu altul sau va restitui contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau lipsuri.

Produsele aprovizionate pe baza comenzii Cumparatorului fac obiectul unui contract separat si nu vor putea fi returnate.

In cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita OAKADU returnarea produsului in maxim 12h de la primire. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective (factura, certificate de garantie ale Producatorilor etc.). In acest caz, Cumparatorului i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau, daca acest lucru nu este posibil, poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea acestor defectiuni revine in sarcina Producatorului. OAKADU va inapoia contravaloarea sumei platite in cel mult 30 de zile de la data anuntarii in scris a defectului. Pagubele sau pierderile de orice natura ale Clientilor in urma achizitiilor de pe site-ul www.oakadu.ro pot fi compensate maxim in limita pretului de cumparare a produsului.

DAUNE LA TRANSPORT

In cazul in care produsele primite se dovedesc a avea daune datorate transportului, Clientul este obligat sa semnaleze acest fapt Curierului la momentul receptionarii coletului, mentionand in scris pe AWB cand semneaza pentru primirea coletului si sa informeze OAKADU in scris, in termen de 12 ore. OAKADU nu poate fi tinut responsabil pentru acest tip de daune.

INTREBARI SUPLIMENTARE, NELAMURIRI:

Echipa OAKADU isi doreste sa puna la dispozitia Clientilor sai produse de calitate si sa ofere toate informatiile necesare pentru o alegere corecta si in deplina cunostinta de cauza.

De aceea, in cazul in care doriti sa aflati mai multe despre  produsele si promotiile noastre sau in cazul in care aveti intrebari despre unul din produsele achizitionate de la noi, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.100.452 sau in scris prin email salesAToakadu.ro. Va rugam sa specificiati cat mai multe detalii in baza carora sa putem identifica si prelucra mesajul dumneavoastra (numele complet si corect al Cumparatorului, numarul de ordine al produsului, data comenzii, data si metoda de livrare, numarul de comanda etc.).

Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul www.oakadu.ro vor fi aduse la cunostinta OAKADU in scris, in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. Reclamatiile pot fi facute prin email la adresa salesAToakadu.ro sau pe adresa str. Lct Col Ctin Marinescu 5, bl.V70, ap. 25, sector 5, Bucuresti.

LITIGII

Orice tentativa de a accesa datele altui utilizator, de a modifica informatiile din site-ul www.oakadu.ro sau de a afecta performantele serverului pe care acesta ruleaza va fi considerate  acces neautorizat si incercare de frauda si va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre OAKADU si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. Pentru orice litigiu aparut intre Clienti si OAKADU se va incerca in prima instanta rezolvarea pe cale amiabila. In cazul in care acest demers nu reuseste competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul OAKADU.

 


x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile