Cum livram

Produsele comandate pe site-ul www.oakadu.ro se livrează în toată ţara, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, al Producătorului şi sunt certificate în conformitate cu prevederile legale din România, în concordanţă cu prevederile de gen în UE.

Termenul general de livrare a produselor cumpărate de pe site-ul www.oakadu.ro este între 1 şi 3 zile lucrătoare de la data confirmarii comenzii, doar pentru acele produse aflate pe stoc. Pentru produsele care poarta mentiunea “disponibil la comanda” termenul special de livrare va fi comunicat si agreat cu Clientul dupa primirea comenzii. Prin confirmarea comenzii cu acest termen de livrare, comanda se considera ferma din partea Clientului.

Pentru Bucureşti livrarea se asigură în maxim două zile lucrătoare, de luni pana sambata si este gratuita la comenzi de peste 50 lei.
Sambata si duminica nu se fac livrari.

Pentru alte locatii decat Bucuresti, costul livrarii este de 15ron. În funcţie de locaţia clientului si/sau de greutatea coletelor, atat pentru Bucuresti cat si pentru alte locatii decat Bucuresti se poate percepe Clientului o taxă de transport suplimentara.

În cazuri excepţionale, la cererea clientului, comanda se livreaza pentru o dată stabilită de client. OAKADU poate mări termenul de livrare stabilit numai cu acceptul clientului.

ATENTIE:

FOLOSIREA (VIZITAREA SAU CUMPARAREA PRODUSELOR) ACESTUI SITE IMPLICA ACCEPTAREA  PREVEDERILOR DIN TERMENI ŞI CONDIŢII.

Pentru mai multe detalii privind Termenii si conditiile utilizarii site-ului www.oakadu.ro va rugam sa accesati sectiunea Termeni si conditii.

 Modalitati de plata

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile